äntligen slut

Jahaja...denna dag som började så...intet sägande fortsatte sin gillagång med att allt bara kändes bara blääää....
Terapin som skulle börja idag vart inställd pga han som skulle hålla i den hade glömt att den skulle börja idag...Ehhh jahaja tack för kaffet och välkommen åter...eller inte. Men men det var väl bara att knata vidare och försöka att inte lägga någon vidare tanke verksamhet på detta...men jag är ju som jag är och jahaja.
Det vart en sväng förbi vaktis och lite tjöt med henne en stund och ändrade kvälls planer. Jag trodde ju att jag skulle få bege mig till gympan och göra mig av med en del frustration...men tack och adjö det var ett 4 timmars cafesamtal i stället där olika människor från olika "skikt" träffades och disskuterade olika lösningar/problem som finnes.
Och det är inte så luddigt som det låter...men jag kan just nu inte gå in på några djupare detaljer då allt inte är klappat och klart. Men mitt svar när de frågade mig hur min vardag ser ut och vad jag sysslar med vart i sammanfattning:
" Jag vet att allt det jag delar med mig av ikväll kanske inte kommer förändra synen och hjälpen i en handvändning, men jag vet att jag tänker kämpa tills jag får vara jag och bli accepterad för det"
.
.
.
Ne nu blir det lite spel och sedan sova och hoppas på en nydag med nya möjligheter...

Ja denna dag...

Denna dag kunde ha börjat påbetydligt bättre sätt än vad den känns som den har just nu.
När jag står i köket och förbannar mardrömmarna som hållit mig vaken hela natten...så får ena katten för sig att stammklättra på min nakna hud. Så just nu känns mina ben och mage som om jag gått igenom nässlor =/
.
Men för övrigt i dag så ska jag på första träffen av ACTS (gruppterapi) och jag kan erkänna direkt att det dära med "grupp" grejjen är inte min grej alls och definitivt inte när det gäller mitt innersta.
.
Så idag vill jag inget annat än helst ligga i sängen hela dagen och bara skita i omvärlden...

Ett svar..

Ja varför jag inte är så intensiv på bloggen under en period nu har en samman fattande mening just nu
"Give me a reason to not break the world and teel everyone too fuck off"
Men jag ska ta mig i kragen och bättra mig på detta. Ofta är det så otroligt mycket jag vill skriva, men så många gånger som jag inte finner ord.

Frågestund har guld i mun...

Jo men visst hörrni. Lite mera frågor skulle inte skada...
Så varsågoda fråga fråga fråga

Bläbläbläblä

Ja det är dagens tanke eller rättare sagt känsla. Sitter just nu och känner mig velig, lägga mig och sova ett tag till? Gå upp och fixaoch dona här hemma? Lägga mig i ett bad? Ja som sagt dagens ilands problem skulle jag tro.
.
Ska iväg 12 idag och ha spenderar byxorna på mig => Och i kväll blir det tacos kväll med svägerska och sambon =>. Sen i morgon så ska jag SSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAA hela dagen om så krävs.
.
Neeee det var väl allt för nu. Ska bara starta en maskin tvätt så känner jag mig genast mycket bättre och kan lägga mig och vila =>

Sanningen

Sanningen om att jag inte varit här på aslänge är att våran kära internet leverantör strejkade i en vecka innan de kom igång igen. Vilket i sig och ledde till att våra telefoner fungerade ungefär som lottdragning...en jävla massa tur för att kunna ringa eller ta emot samtal. Vilket i sig oxå ledde till att sjukgymnasten min inte fick tag på mig så jag missade tiden till henne!!! Och karln min missade två extra pass med jobb.
.
Men jag är inte bitter och är just nu bara tacksam över att detta funkar igen då jag tyvärr är väldigt beroende av internet i alla lägen =/
.
Men nu till er här ute. Hur har ni det? Och vad har ni för planer till helgen?
.
.
P.s. jag har inte glömt surdegsbrödet...det har bara hamnat lite på is av olika anledningar. d.s.

Första frågan/frågerna

jag har massor, vet inte hur jag halka in på din blogg, tror att det var en komentar eller tipps från nägon , 
har faktiskt ingen anning vem du är, men genom din blogg så bildar man sig en uppfattning, av en tuff rolig kvinna som inte är rädd för att säga vad som faller på läppen. min fråga är 
rosadun var kommer det namnet ifrån och var du snäll i skolan ?
.
Ja du vart namnet rosadun kommer från när jag började göra lite smycken och kort som jag sålde och då behövde jag ett allterego namn. så rosa kommer dels från att min mormor hette så och så älskar jag rosa och dun kommer av att det både kan vara lätt och samtidigt skört.
Snäll i skolan...ja alltså jag tror det fast det som oftast ställde till problem för mig var ju redan så skinnet på näsan jag har och det är ju både på gott och ont. Men jag tror nog att jag var snäll för det mesta.
.
Tack för frågorna och komplimangerna.
Ni övriga läsare får mer än gärna oxp fråga frågor =>

vad vill ni veta?

Ja jag ställer nu frågan till er som läser min blogg. Dagligen har jag ett x antal besökare och nu är jag sugen på att få veta vad ni vill veta om mig och min värld. Ingen fråga är för dum för att ställa. jag svarar så fort jag ser att det har kommit in en. Så kom igen nu folk´s FRÅGA FRÅGA FRÅGA!!!

En idiots stund

Okey ibland vet jag inte om det är för att jag är blond eller om jag kanske är något korkad eller helt enkelt blond, naiv och oförstående. Men vad fan gör det när det ändå inte rör mig i ryggen eller ja det gör det ju...men men.
.
Dagen idag har varit...ja...fågel, fisk eller mitt emellan med kallt kaffe. Så har dagen känts idag.
.
Hela dagen började med att jag vakna...och kroppen ville inte alls vara kompis med mig. Sen gick inget som jag ville. När jag skulle bre frukost mackan så lyckas jag få smör över hela mig. När jag skulle ut på balkongen så fick hjärnan black out så jag får för mig att dörren är öppen så ja...rutan höll i alla fall. När jag skulle ner för trappen snavade jag på mina egna fötter och får precis tag på räcket innan jag for med skallen ner för trappen. När jag tagit en sked ur lådan så lyckas jag klämma fingret. Så ja...denna dag...är helt enkelt inte min dag. Så ikväll blir det då fan inte någon redskapsgympa...för vem vet vad jag lyckas med då? 
.
Så nu resten av kvällen kommer jag stanna i sängen och inte göra något alls mer...för allas säkerhet

En stor stark

 
En stor stark kaffe för att möjligtvis komma igång. Har i alla fall laddat en maskin med tvätt och vattnat blommor idag. Och som ett önskemål från en läsare så ska jag denna vecka prova på att baka surdegsbröd. Så då återstår det att leta upp recept på det och därefter försöka sätta min egna prägel på det hela => Tar mig an denna utmaning med stort mot och förväntningar =>

RSS 2.0