Funderingar...

Fortfarande väntans tid. Och jag sitter här och funderar lite...nu är vi framme vid 22 timmar och tankarna tycks inte sina.

Vad är döden? Och varför är det sådan tabu att tala om den?
Det är ju faktiskt det enda löftet som vi får när vi föds...vi ska och kommer att dö. Visst jag kan själv få panik känslor av det löftet.

Men det är ju sant ändå...

En stundens väntan...

Att vänta en stund kan vara allt från nu till senare. Koka snabb makaroner tar 4 minuter. I vanliga fall så försvinner de minutrarna snabbare än väntat:
1. jag hinner lagom duka
2. ta fram kylvaror.
3. durkslaget kommer på plats. 
Och vips så pinglar klockan och allt är klappat och klart.

 Men som mina dagar oftast ser ut:

1. Innan vattnet kokar går det minst 2 timmar
2. Kylvaror tar jag fram med myrstegs gång
3. Blundar hårt och leker blindbock när jag tar fram
Och vips så börjar vattnet att koka...och ytterligare 4 helvettes lång minuter ska krypa fram. Och jag stirrar på klockan och den fan verkar hånskratta åt mig och i ren protest dra ut på minutrarna ytterliggare 3-4 timmar.

Självklart så är jag fullt medveten om att situation 2 inte tar längre tid än 1:an. Men ni fattar hur jag menar.

Och just nu så sitter jag bredvid en säng och håller ett vakande öga på att livet och döden ska skaka hand och byta plats.

Heyy och hå

Jahaja så var det måndag igen och åter igen så vet jag inte exakt vart jag ska börja men det är väl bara att börja i ett hörn och sluta i det andra. Eller?

Är sugen på att ställa mig och baka lite oxå...men då MÅSTE jag släpa mig bort till affären...och det är väl inte vad jag längtar efter. Men men...som sagt, det är väl bara att sätta lite fart.

No likes

Nee just nu är detta ett typiskt tykker inte om läge.
Hela morgonen börja med att luften tog slut i lungorna...
Men med lite ventolin så var den saken biff :)

Försöker göra i ordning check listor med saker som ska göras och saker jag vill göra. Vill oxå fixa nya kategorier i bloggen och fixa i ordning nya recept och och. Och och.  

Ja min hjärna i ett nötskal just nu. Mulle är iväg till lokalen en sväng och jag ska göra mig i ordning för att gå över till världens goaste sara med familj och äta go mat och bara mysa.

Men först 348 ska bara saker innan...

Moget...idiot

Okey årets första inlägg var ju inte tänkt att bli ett BFF inlägg men okey då.

Vart nyss uppringd på dolt nummer av en man som kallar sig jakob som moget nog var ett inspelat "band" eller app helvettes skit saker som numera finns i en hel uppsjö.

I alla fall så är jag tydligen en bögjävel som suger kuk. Och ja rest kommande ord är "din mamma" "fitta""hora" ect ect


Så om nu någon "jakob" skulle läsa detta eller kännas vid detta så kan jag bara säga följande: kul att du/ni har denna energi att göra detta. Och otroligt moget av dig/er. 

Jag är i alla fall inte ett dugg rädd för dig/er

RSS 2.0