fram bak upp ner?

Ja det har varit en intensiv men rolig vecka. Idag är kroppen totalt slutkörd, har ont som satans över allt.
Men men det är det värt...till största del i alla fall.
.
Fredagen bjöd på en ute kväll med bästaste K och det var riktigt trevligt och roligt. Och musiken var värt allt.
Plus att middagen var väldigt mysig=> Helt klart får vi ta och göra om det snart <3
.
Lördagen vart det mera umgänge med K och soff hämtning. Mysiga skogsvägar och många minnen. Du är helt klart bäst K, är otroligt tacksam för att jag ahr din som en så fin och nära vän <3
Resten av lördagen spenderades med Yster o Syster. Go mat och läskande drinkar. Och massa memoris prat och skratt. Det måste vi oxå försöka fixa till igen.
.
Så det var helgen i korta drag. Och dagen idag spenderas i sängen och mys med Mulle <3

Baka baka liten kaka

Ja efter gårdagens samtal så känndes det inte som om dagen vart särskillt bra. Men med lite bakning och egen komponerade recept så känndes det lite lättare i alla fall. Och nu på förmiddagen så har jag varit igång med att planera dagens bakning och smaksättning.
Om det blir som det ska blir det hallon o choklad tårta till eftermidaggens träff. Och jag tror i alla fall att det kommer bli lyckat. Men den som lever får se, hoppas i alla fall att gänget med försökskaniner tycker om den.
Jag har i alla fall världens bästa vänkrets som ställer upp med provsmakning och utvärdering om smak o konsistens. Tack alla ni <3


Käckass • 3000

Helvettes jävla fan vad jag älskar det sura piss livet just nu. Fan varför ska det bli så här när man minst av allt orkar med det? För er kanske detta ses som en super töntig sak att bli arg och ledsen för. Men för mig är det inte lätt.
Jag var till psukologen idag och hon börjar samtalet med att säga att hon vill ta upp en sak. " du ska sluta va?" kastar jag ur mig. Hon vart lite ställd "hur vet du det?" ja för när någon säger att det vill ta upp en sak. Så i 99 fall av 100 så är det att de ska sluta. Och i 1 fall av 100 så är det att de ska vara mammalediga.
Jag orkade inte visa någon som helst reaktion, kände bara hur orken rinner ur mig och dagen känns inte alls någe bra och vädret gör det fan inte lättare heller. Det var fan något som gick sönder inom mig.
Efter en stunds tystnad då säger hon " vad tänker du? Vad tycker du? Du visar inte någon reaktion"
"Ärligt talat, vad spelar det för roll vad jag tycker och tänker? Det spelar ju inte någon roll vad jag än säger så kommer du ju att sluta ändå?"
"det är ju en väldigt sund inställning" vart svaret från henne.
.
Och där, just i den sekunden så började det...avstängningen. Viljan och orken försvann fast as hell. Och masken åkte på och allt är bara bra, lugn och harmoni råder till 1000% från början till slut. Allt är glatt och lyckligt, jag har inga som helsta problem i världen.
Lögner, avstängda känslor.
.
Ni kanske tycker att jaag är en tönt som gör så här, men tänk er själva. Ni får veta att ett av era ventilhål kommer att försvinna, du får en träff efter beskedet på dig att ta in, fatta och hitta en överlevnads strategi innan det försvinner.
Och du vet inte när en ny ventil är på plats. Och du måste då bygga om allt igen. Ta allt från början. Och till det hela hör att du vet att det kommer dröja minst 3 månader och dessutom så är det semester tider på g och då kan tiden dra ut till 6 månader.
.
Tack så mycket. Det är bara att stänga av och hoppas på det bästa


Upp upp å iväg

Japp då var man vaken igen och sitter på bussen på g in till den stora staden igen. Fast så vaken vette fasiken om jag är. Det tär någe gruvligt på mig att jag inte får en hel nattssömn. Är i och för sig glad om det i alla fall blir 4 timmars sammanhängande. Men vad ska jag ta mig rill när jag inte ens får det?
Jaja vad vore en bal på slottet?


Upp upp å iväg


Mat och rekord

Eftermiddagen bjöd på ett åskväder som fick rutorna att skallra och översvämning i viadukten. Men luften vart klart mycket bättre och humöret på topp.
.
Middag med två bruttor som absolut måste göras om. Snabb genom läsning av papprerna till årsmötet och sedan iväg igen. Och jag har nu varit med om rekord snabbt årsmöte må jag säga. 60 min totalt och fika stund inräknat.
.
Så nu ligger jag i sängen och känner mig nöjd och belåten med dagen. Mulle å jag har hunnit att packa ihop två säckar med sängkläder och övriga kläder. Nu börjar flytten närma sig <3


Tre noll till mig

Ja vad finns att säga mer än att idag är det min dag=>
Besöket på akis gick galant och det nya läkaren var toppen. Fast det dära med att sugabrent i örat är aldrig en hit, plus att jag inte får använda hörapparaten på det örat och återbesök där om 14 dagar. Men som sagt, han var trevlig.
.
Sköterskan som gav B12:an idag var oxå trevlig och väldigt försiktig. Hon hade inte gjort detta så många gånger, men hon får helt klart godkänt av mig. För ont på skinkan får jag oavsett vem som ger sprutan eller ej.
.
Besöket hos läkaren här hemma gick oxå långt över mina förväntningar och det roligaste av allt är att de tycker att jag svarar bra på medicineringen och den kommer att fortsätta. Plus att jag kommer få förlängd aktivitets ersättning. Och jag fick för en gångsskull inte känslan av att jag är ett ufo. Utan det som händer och sker i min hjärna har absolut ett samband.
.
Så just nu så ligger jag på sängen och försöker boosta om hjärnan för kvällens möte. Undrar vad det kan föra med sig.


Tidig morgon o fullbokad

God morgon världen.
.
Ja då sitter man på bussen på g in till akis för att kolla örat som inte tycks vilja sluta krångla =/
Men men varför försöka spelad förvånad? Btw så ska jag få träffa en ny läkare nu som jag förmodligen kommer att ha sedan fram till han blir pensionär.
.
För några veckor sedan när jag var på öron så konstatera de att om jag har blivit äldre så måste det betyda att även de blir äldre. Med snabbt räknande så konstater jag att det har passerat 23 år sedan jag för fursta gången satte min fot där inne.


dubbelt upp o politik

skulle man kunna säga att denna dag blev=>
.
tänkte "bara" ta en kaffe med Bitchen idag, men lyckadees klämma in både lunch oxh middag där med<3
.
ä inte de kärlek så säg...
.
Sedan så var jag med på ett möte med politiker och jag kan inte säga mer än att det var intressant...väldigt intressant. så nu har lite nya tankar föds i hjärnan och det är bara välkommet.

....

Jag må vara trög och så vidare. Men hur fasiken gör jag för att kunna blogga i mobilen?
.
Ja nörd varning jag vet...men ändå.
.
Nu har vi i alla fall kommit hem efter pizza dejten med "the gäng". Och kan bara säga att jag längtar tills närsta månad när vi kan göra om något liknande igen.

Ett snabbt Hey osv...

Tja är man bäst eller är man bäst?
Skulle bara snabbt in till Bitchen och säga Hey...och 9 timmar senare sitter man här och är... ja vad är jag?
Kär,Kåt o Galen?
.
Har i alla fall haft en galet rolig kväll med Bitchen flikkorna. Och i morgon blir det pizza date med "the gäng".
.
Upptäkte nu under nattens timmar att jag har fan blivit gammal. Skulle på efter fest, men slutade med publik vid "slagsmål". Men en klockren kommentar av ett ufo när allt har lagt sig och fylltrattarna begett sig hemmåt
"Men va fan jag ville ju slås och alla är fega och sticker".
.
Mulle intygar att han hörde när vi var på G hem...vi var väldit tysta och diskreta.
.
.
.
Kärlek kärlek och åter kärlek

troll

Det spelar inte någon roll om det är mörkt eller ljust.
Det spelar inte någon roll om det är regn eller sol.
Det spelar inte någon roll om det är kallt eller varmt.
.
För troll kommer hit i dag och då är det kärlek som råder <3

RSS 2.0