Må han äta din avkomma...

Dagens humör: Sur,trött, Arg
Dagens mående: Less 
Dagens borde: Röja i exictensen
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens smink: Jao
Dagens klädsel: Knappt märkbar
Dagens planer: Ingenaning
Dagens materiella vill ha: En städad exictens 
Dagens fundering: Hur i helvette var det tänkt nu då?
Dagens beroende: Ciggiluringar & Svartvinbärssaft
Dagens tråkigaste: Behovet av att städa
Dagens längtan: Fin exictens 
Dagens superlängtan:
 Längtar faktiskt inte efter något.....vad jag vet 
Dagens tidning:
 Deklarationen
Dagens låt/skiva: Hel



Hur i helvette hade du tänkt att detta skulee gå ihop sig nu då?
Det undrar jag med. Men för fan stila dig chabo... ... ...
Fy känner mig bara sur, tvär och bitter idag. Har varit vaken sen 8. Har börjat små pyssla lite i exictensen och det blir nog bra när det blir klart är jag övertygad om. Ursch fy tvi och blä... ... ... ... ... ... måste nog lägga mig och sova en stund så kanske humöret blir bättre.





KrampDamp

Nej är Nej... eller?

Jag fattar inte vad problemet är igentligen för en del människor.
När någon säger NEJ då är det väl ett NEJ? Just nu känns det som om jag har ett mantra jag upprepar konstant stundvis om dagarna. NEJ! SLUTA! RÖR MIG INTE!!! Vad i helvette ligger problemet hos de igentligen? Jag känner mig faktiskt kränkt när de kryper tätt intill, ska smeka mig på kinden, krama... beröringen överhuvudtaget får mig verkligen att vilja SPY!!! Blickarna gör inte det hela bättre. När ögonen lyser av överlägsenhet... så vill jag bara spy och dessutom när de tror någonstans att jag ska bli rädd och bara krypa ihop och underkasta mig och acceptera beteendet. Då blir jag bara så trött och frustrerad... jag har tröttnat på att gå och vara rädd för saker och ting. Det är faktiskt jag som ska bestämma vad som ska styra mig eller inte. Jag är så trött på att ses som "svag" bara för att jag har bröst och mus. Jag har lika mycke rätt att finnas som andra.
Känner att detta måste få ett stop... jag önskar att det får ett stop. Någon gång måste väl någon annan reagera och säga till. För det hjälper ju uppenbarligen inte att jag gör det.


Ska in till ÖV i morgon i stan=D Hoppas hoppas hoppas verkligen att de ger mig chansen till att få en operation. Jag vill inget annat hellre än att få den. Har bestämt mig för att jag vill ha psykologen som jag träffat de senaste gångerna ett tag till... ... ... ...


Det är igentligen väldigt väldigt mycket jag skulle vilja få ur mig och babbla på om... ... ... ... ...
Men orken finns inte. Har varit på g de senaste 3 timmarna att laga lite mat... ... ... ...
SÅ det är la dax nu då. Äta slappa och sedan SOVA. Jag är igentligen skit trött och vill inget annat än att sova. Men så fort jag lägger mig ner och börjar blunda så kommer ångestdemonen... ... ... ...



KrampDamp

Högremakter





Någonstans måste det finns en högre makt. För det bara måste det. Sen vad man väljer att kalla det eller inte det är upp till var och en. För idag mår mitt konto bra igen=) Och jag kommer att klara mig. Har tagit tag i allt som har legat och skräpat och det komemr att bli ett ljus i slutänden. F-kassan tyckte ÄNTLIGEN att de kunde ge mig mina pengar som jag hade rätt till och det i sin tur innebar till att jag behöver inte ligga sömnlös och vrida och vända på mig för ekonomin de närmaste månaderna. Och allt gick smidigt och bra att göra upp schysta avbetalningsplaner. För jag sa faktiskt bara som det var. Känner mig starkare och jag vet att det kommer att lösa sig även för mig. Så nu är halva sidan skit och andra halvan av sidan bra, så i slut änden blir det SKITBRA!!!

Var till psykologen idag och efter att ha träffat henne lite nu och pratat med henne på telefonen så är hon faktiskt inte så knäpp/dum som jag tyckte tidigare. Fast det var ju inte hon i sig som var fel utan det var situationen i sig som gjorde mig bara frustrerad och arg. Om två veckor så kommer min ordinarie psykolog tillbaka...så då kommer utredningarna igång igen......har bara stått stilla i 17 månader. Men bättre sent än aldrig heter det ju. Föresten så har psykosdelen flyttat till övervåningen av psykiatrin nu och jag var på det nya stället för första gången idag och jag är verkligen GLAD och TACKSAM för att Yster var med för annars hade jag lätt bangat direkt och struntat i att gå dit. Fast när vi väl hade hittat rätt så kände de ju igen mig så de hälsade glatt och sa "Jasså du Fia, du hittade oss;)" Så lite igenkänd är man nog ändå. Fattas väl igentligen inget annat, jag har ju suttit och nött på deras bänk minst 1 gång i veckan i nästan 19 månader.



DampKramp

sovande panik

ser hur siffrorna ändras på klockan...minut för minut...
sovandepanik i kubik slår mig hårt på natten så jag icke får sova...
andetagen ekar i huvudet...
tycker mig kunna höra andetag från förr...
de e efter mig, de kommer att ta mig nu...
försöker ligga blick stilla så kanske panikdemonerna inte ser mig och låter mig vara...
minut för minut
andetag för andetag
ögonen faller ihop
börjar att slappna av
faller bort
när allt ses vara lungt och sömnen lägger sig som en tunhinna
rycker kroppen till
och panikdemonen är där med sin tveeggade yxa och genomborrar min kropp
försöker fly
men deras långa infektions ruttnade klor gräver sig djupt in i mitt kött
smärta uppstår
så stor
så hård
ett skri utstöts från mitt innre
vaknar upp kallsvettig med puls på 375
myrkrypningar intar kroppen
vill inte sova mera
ser hur siffrorna ändras på klockan...minut för minut...

.....

Ångest gnagande panik flås får mig att ligga kallsvettig
i väntan på att morgon klibbig parralys ångest övertar
det redan motbjudande föruttnelse skal som natten lämnat åt sitt öde

EnsamhetsÅngest

Ångesten knackar mig på axeln stup i ett med sina långa infektionsruttnade klor......


Sitter just nu och vette fan hur i helvete detta ska gå till eller inte. Pengarna han vara på kontot i 30 min innan de varsvan iväg till de olika instanserna och aldrig mera kommer att återse mitt konto någonsin igen.
Och lik förbannat så finns det inte klirr till alla räkningar som ska vara inne denna månad. Funderar på att vidta drastiska åtgärder eller något? Bli hora kanske? Ne min kropp är för intet sägande. Fast det finns ju olika former av horande. Haha eller så får jag väl bli sällskap åt någon som sitter ensam och betalar för sällskap. Vet ju att jag är social och får de flesta att dra på mun giporna minst en gång i min närhet. Penga ångest är nog den ångesten som får de flesta att bli deppiga någon gång i livet. Kan inte skylla denna månads situation på annat än att mediciner är dyrt och det är akuten med. Men men måste försöka att få minst en blund i ögonen och möta morgondagen med ett leende och försöka göra det bästa av situationen. Fär väl ge mig ut och gå eller cykla när tankarna hopar sig för mycket eller något. Det heöa blir nog fan inte bättre av att jag numera börjar kunna andas själv utan att hosta lungorna ur mig. Så nu börjar ju det att gå in att jag numera är singel och ensam om jag inte bjuder in någon eller om jag inte lämnar lägenheten. FAn fan fan......tänker inte gå under av detta nu. Jag kan inte det. Jag har ju kommit så långt nu och det är jag som förlorar om jag skulle balla ur totalt nu och gå tillbaka till gamla mönster. Fan fan fan....sträcker upp huvudet och försöker hålla det ovanför ytan i stormen som just nu är på intågande......................



KrampDamp

....

Klockan skriker ut siffror som skvallrar om att morgondagen närmar sig.
Sätter mig upp, drar en tung suck.
Kryper upp i soffan och öppnar fönstret, tänder en cigg.
Vet inte riktigt hur många gånger jag resan har klivit upp denna natt.
Släcker ciggen, fyller ett glas med vatten, tar fram de skrikrosa tabletterna.
Ska jag ta? Eller inte ta?
Vad blir skillnaden?
Att ligga vaken med powernap sekunder med mardrömmar fyllda med all äcklig ångest panik tunga andetag?
Eller kopplas bort från verkligheten med mardrömmar fyllda med all äcklig ångest panik tunga andetag?

Muff Muff


Dagens humör: Jao
Dagens mående: Ont i bröstkorgen 
Dagens borde: Diska
Dagens frisyr: Knut
Dagens smink: Jo
Dagens klädsel: Fula mysshorts...långärmad huvtröja
Dagens planer: Träffa någon
Dagens materiella vill ha: En plattång 
Dagens fundering: Hehe....
Dagens beroende: Astmaspray
Dagens tråkigaste: Inte så mycket energi
Dagens längtan: Stor varm sol
Dagens superlängtan: Pengar 
Dagens tidning:
 Hänt Extra
Dagens låt/skiva: Carolina af ugglas



Ja dagen idag har faktiskt ändrat en nyans eller två sen jag slog upp ögonen första gången. Ska träffa en finfin vän ikväll och svulla pizza och bara hänga en stund. Om inte planerna ändras och det blir akuten med Sparven. Hon mår verkligen inte bra, men det är inte lätt när man får träffa inkompitenta läkare som är uppblåsta ram belasta ideoter. I min familj är det inte lätt att födas in i alla gånger då astma i kronisk form ofta framvisar sig på typ allt och alla. Men icke älskar jag min familj mindre för det eller tycker att de är fel. Angående astma så satt jag på akuten både i söndags & måndags natt. Men fick i alla fall träffa skitbra läkare som faktiskt lyssnade på vad jag sa och så bekräftade den ena läkaren det som jag har hävdat i alla år. Så det kändes skönt i alla fall att de tror på en. Det som var mindre roligt är ju i och för sig att jag fick börja med mediciner igen. Men det gör mig inte så mycket...har ju faktiskt klarat mig väldigt många år utan och det inte varit något problem. Och dessutom har jag kommit fram till att jag är VÄLDIGT tacksam för apotekets rabatt system och att jag är virrig. För tack vare min virrighet så vart jag väldigt possitivt överraskad när de tala om vad jag skulle betala.
Var till en väldigt fin vän igår och det var verkligen skönt med sällskap och mycket prat.....

KrampDamp

Välkommen att inte entra min existens

Dagen idag



Dagens humör:
Tom
Dagens mående: Orkar inte känna efter 
Dagens borde: Focusera på att andas och inget annat
Dagens frisyr: Frisläppt pudel
Dagens smink: Jao
Dagens klädsel: Det som passade
Dagens planer: Låta dygnet passera
Dagens materiella vill ha: Inget men mycket 
Dagens fundering: Ehhh.....hummm.....baaaaa
Dagens beroende: Ciggiluringar & Svartvinbärssaft
Dagens tråkigaste: Vet inte vilken av nyansen tråkigaste jag ska välja
Dagens längtan: Inte efter något vad jag kan komma på 
Dagens superlängtan:
 Längtar faktiskt inte efter något.....vad jag vet 
Dagens tidning:
 Hänt Extra
Dagens låt/skiva: Blödilötika depp tragiska låtar 




Idag vet jag inte riktigt vad som är fram eller bak....men vad spelar det för roll igentligen. Har just avslutat ett långt samtal med Bruttan. Och jag vill verkligen av hela mitt hjärta säga TACK, det piggade verkligen upp.
Och ett stort TACK till min familj som finns och kommer med glada tillrop.


DampKramp

Frammåt.....men stilla

Ja tiden går och mycket tycks inträffa samtidigt som så mycket annat.
Kan i alla fall meddela att jag har fått rätt mot sjukhuset och de har äntligen faktiskt erkännt att de har brevet från min läkare där..........ÄNTLIGEN. Så nu ska jag nog ta och börja ringa och tjata på dem för att få en tid oxå.
Sen så söndag till måndag så var jag iväg på kryssning med flickorna. Och det var underbart skönt. Och verkligen super super intressant. Dessutom så bjöd pojken ut mig på bio i lördags =) och det var mysigt. Sen så har ju Djurgården slagit ut Brynäs...................Sen så gjorde sig Moa & Lerik sig av med Ajax idag. Känns tungt....men det fanns inte så många andra alternativ.

Kommer inte ihåg alls igentligen vad det var jag tänkte att jag skulle skriva.......men riskt finns nog att jag sitter här flera gånger så det är la bara att klicka sig hit och köra på..........


DampKramp

RSS 2.0