To do list...

ja och självklart så har ju jag inte lyckats göra det jag hade tänkt göra idag heller...va fan är det som händer med mig egentligen?
 
känns som om jag inte riktigt kan avgöra vad som är natt och dag ibland. kan inte alltid se skillnad på vaken eller sovande heller...låter kanske skumt...men...nä det går inte och förklara helt enkelt.
 
Jaja i morgon så drar vi över till Farfar <3
 
så ja tack för mig 

Förmodligen världens töntigaste i-lands problem

Ja precis som rubriken så kommer detta nog att klassas som ett av världens töntigaste i-lands problem...
Självklart får folk spela musik, skrika, högljud sex, duscha halva natten....ja va fan som helst är folk fria till att göra och egentligen så bryr jag mig inte så värst mycket om vad grannen gör eller inte gör. För jag är inte heller perfekt i något och jag kan oxå föra oväsen.
 

MEN JAG BLIR TOKIG PÅ DENNA JÄVLA DUNKANDE BAS ÄCKEL!!!

 

Visst jag tycker oxå om musik och bas och annat dret. Men när jag endast uppfattar vibbrationerna av basen så vill jag bara kräkas. För i min värld med min hörselskada så upplever jag många ljud via vibbrationer. Och för alla som har "coola" över basade bilar ect ect så upplever jag er som ett enerverande oljud och vibbrationerna får mig att 
må illa rent ut sagt.
 
Enda sättet jag kan likna dessa vibbrationer med för er "normal" hörande är: 
Tänk att du står mellan två tågspår och x2000 passerar samtidigt på varsit spår. Det trycket och oljudet som uppstår då är ungefär som jag upplever era "coola" baser.
 
Och ja jag blir jävligt trött och hängig av detta som du kanske förstår.

ingenbra kväll

förstår inte riktigt vad som händer med mig just nu. känner mig bara så extremt trött och gråter för minsta lilla. men det är väl något som behöver komma ut. men orka gråta sig till sömns i dag igen...

Äntligen tummen ur...

" Om du kan läsa denna status kan du vara lugn, för ingen är borta"
 
Ja det sammanfattar väl egentligen vad jag har gjort idag. Kan faktiskt erkänna att det är första gången ever som jag rensar vänner listan på fejjan. Stor anledning till att det aldrig gjorts innan är för att jag bara fått dåligtsamvete för hur jag ska kunna bemöta ifråga sättningar osv...ja vet knasigt med det är så det är i min värld.
 
Btw så kan jag meddela att tack vare peppningar så har jag ÄNTLIGEN lyckats plocka ihop saker som ska iväg till loppis på lördag. Och ja...ni läste rätt, jag av alla ska stå på en loppis och försöka kränga grejjer. Jag som verkligen avskyr att prata med folk jag inte känner och ännu värre...svara på frågor. Men jaja...
 
Just det jag och Mulle <3 var ute i skogen igår och hittade "lite" svamp. ca 15 liter orensad. Kvistade över till moder sedan och dumpade 10 liter på henne. Och fick höra ett roligt ilands problem eller vad man nu ska kalla det.
"Bland det värsta man kan göra mot någon i dagens samhäller är att ta bort den som vän på facebook"
 

*hahaha* jag skratta så jag frustade kan jag lova.
 
Här i alla fall en bild på gårdagens skörd:
 
 

Helgen

Så nu är helgen i fullgång här borta. Karlarna har konkat cement säckar och brett ut det där det ska vara.
Själv började jag rensaogräs för att bidra med något när vi nu är här.

Nu sova och hoppas mardrömmarna håller sig borta...


way from here



efter en veckas slit med ewula med skrapade-knogar-smuttsig-överallt stuket så är vi äntligen på väg från bubblan för en stund.
känns skönt att få lufta hjärnan och bara vara kär och galen för ett par dagar.

over and out

bult from hell



kära bult j--el from hell. nu börjar jag blir riktigt äkligt less på dig och ditt envisa fasthållande i ewula (bilen).
jag tycker inte att du gett mig något annat än besvär de senaste dagarna.
jag har blåsor på fingrarna, ont i ben och axlar, stela armar och skrapsår lite varstans. och du vet lika väl som jag att där ewula står så finns det inte så många andra alternativa hjälp medel till att vräka dig än handkraft.
så i morgon kan du fetglöma att du får fler dygn med ewula. DU SKA BORT!!!

RSS 2.0