purk

Känslan som uppstår när jag inser att jag lyckats gjort en förskjutning i broderiet med 2 stygn och vid mer efterforskning inser att det inte BARA är 2 stygn fel utan EN HEL JÄKL RAD FÖR MYCKET...
.
purk purkare purkast helt klart...någon som anmäler sig frivilligt att repa upp åt mig?

???

Vad är det som egentligen som får människan att göra som den gör? Kan man med bara tankekraft och envishet komma längre än vad man själv tror?
.
Dagen idag går i funderingarnas tecken och mycket handlar om ekonomi...för även om saker och ting löser sig bara man har is i magen så kan jag inte släppa detta med ekonomi helt och hållet. För i dagens samhälle så styr ekonomin allt. Det är avgörandet om vad det blir för mat och hur nattens sömn kommer vara.
.
Jag som har varit sjukskriven under en längre period känner bara en sån hemsk ångest över allt som har med jobb att göra. Känner mig mest bara värdelös och till besvär och ber nog fan om ursäkt för min existens när frågan om jobb kommer upp. Men vart fan ska jag börja någonstans då? Jag vet ju på ett ungefär vart jag vill komma. Och jag vet på ett ungefär vad som passar mig bäst oxå. Natt jobb är pörfekt för mig. Men saken är den att jag vet att min kropp och psyken inte pallar ett 100% jobb. Och det är ju där själva kruxet ligger. Vem fan är sugen på att anställa någon som redan från början vet att 100% inte är något att tala om?

jahaja

en tupplur gjorde hela dagen bättre...tror jag i alla fall. drömde så konstiga drömar och de var inte direkt hallon att drömma de...vaknade alldeles genom svettig och gråten i halsen.
.
har varit ut och handlat nu och fyllt fröken balja och tagit tag i bergsbestigningen. så om en stund så ska jag samla vuxen poäng på löpande band.
.
får ju fin fin besök ikväll så jag tänkte passa på att få till det lite extra med mys <3

loooong day

ja det är verkligen så som det känns just nu. började hela dagen med att sparka av hela lilltå nageln i natt och så fort jag har rört på foten så har det gjort ont som fan. till råga på allt så var det väldigt kvavt i rummet och det gick inte att ha täcke på sig och jag har väldigt svårt att sova utan täcke. varför vet jag inte. det kanske har något med trygghets känslan att göra? Sen resten av natten har jag legat i någon sorts halv dvala och drömt sjukt massa om egentligen inte något alls. men oftast när jag vakna så satt ja upp i sängen och hade inte den blekaste om vart jag var. och idag så behöver snabeldraken och jag ta en dans och sedan avsluta med att dra en vals med herr mopp. och när jag ändå är i farten så behövs det en bergsbestigning i köket  oxå.
men just nu så skulle jag nog kunna somna ståendes så det blir nog till att blunda en stund och åter komma med ny energi...

sommar?

Vad är det för årstid nu egentligen? Jag trodde i alla fall att det är sommar. Men med de vilda disskutionerna som råder på uteserveringen så tror jag fan i mej att det är vinter. De har väldigt livliga disskutioner om hockey och sm guld osv. Okey fotboll hade jag väl klarat av att de gapat om nu på sommaren...det är nästan så jag ser isbjörnarna gå här ute med.
.
.
btw så har jag börjat på nytt broderi igen och hoppas på att bli klar snart så jag kan checka av det på listan med. har fått för mig att jag ska göra klart alla broderier som jag har här hemma innan jag köper något nytt.

blääää

i dag känns jag inte alls pepp...inte det minsta. magen krånglar fortfarande och huvudet vette fasiken om det någonsin kommer sluta göra ont. och självklart finns det massa att göra här hemma...men pallar fan inte idag. men men allt kunde ha varit värre. ska försjunka mig i lite top model och project runway och brodera lite så kanske det känns bättre sen.
.
mulle är på "inskolning" på nya jobbet idag så det är tyst här hemma...alldeles för tyst för min smak.
men men pepp pepp var det ja

färdig

Ja så här vart handduken som jag började på för någon vecka sedan. Kan meddela att de sista 50 stygnen var dryga som fasiken. Men men vad gör man inte för att bli klar?

jahaja

Ja då har jag fått en tid för dötsdomen idag då...13.00. så smäller det. om det skulle vara så att ni aldrig mera hör något från mig så kan ni ju alltid leta i tidningen efter en artikel om en patient som dog av skräck i tandläkarstolen

ångest

Blää sitter här med ångestens hövding och väntar på att klock fan ska bli 8 så jag kan ringa tandis och få hjälp med tanden nu PRONTO. Har sovit asdåligt och är inte det minsta på topp idag. Men vem vet...det kanske hinner ändra sig innan dagen är slut...

skjut mig tack

Ja så känns det idag och så har det även känts hela förbannade skit natten.
Har ont i höften så jag blir tokig snart på allvar, känns som om jag skulle ha världens fetaste lårkaka ända in till skelettet=< Och bara för att jag försöker ligga avslappnad och sova, så vrider jag kroppen på något konstigt sätt för att då höften ska kännas så lite som möjligt, så från lilla hjärnan och ner till svanskotan känns det som om någon har använt ryggraden som ett baseboll trä. Och det är utan att fråga mig...
.
Ja det är massa gnäll på kärringen på andra sidan tangenterna just nu (jag)...men va fan spelar det för roll?
Life sucks helt enkelt vissa dagar

RSS 2.0