Dagens dag

Denna dag har varit skummare än skummast. Hela morgonen började med att telefonen ringer 8:10 och då är det min medicin kontakt som ringer och vill bara dubbel checka vad läkaren och jag kommit överens om. Och så tillägger även han att jag verkar stabilare och sund. När han pratat på i ca 5 min så säger han " är du vaken?" Var av jag plötsligt inser att det är i min mobil någon pratar och utbrister " Oj jag trodde att jag inte svarade i telefon utan att det var larmet som ringde". En tystnad uppstår och jag hör ett "godmorgon" och ett väl menat fniss.

När samtalet var avslutat och jag konstaterar att huvudvärken fortfarande inte har givit upp. Släpar mig upp och dricker vatten ställer ett larm, då jag hade en tid att passa idag. Tok somnar och vad jag tycker känns som 1 timme då larmet skulle ringa visar sig vara 4 timmar senare och det så kallade larmet är min kp som ringer och frågar om jag är redo för våran träff.

Så på 5 min hinner jag kasta på mig kläder, ta morgon dosen och borsta tänderna, nerför alla trapporna och in i bilen till en väntande kp. Hon tittar på mig och utbrister " va? Väckte jag dig?"

Så ja kära läsare det tillhör verkligen inte vanligheterna att folk lyckas ringa och väcka mig, jag sover as länge eller att jag somnar framför tvn.

Så ja denna kropp och hjärna säger starkt ifrån nu och jag inser nog själv att jag virrpannan måste ta mig lite ledigt och vila mig lite.

Bjuder på en bild av våran semester kompis på obestämd framtid =)

Torsten den bittre ser ni här


Kommentarer
Postat av: ELIN

Sv: Eller hur! :D Fast jag brukar inte lukta på toalettpapper i vanliga fall, HAHA! :D

2013-08-15 @ 12:56:37
URL: http://wahhlgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0