Njahaja

Hade en lååååång diskution med Mortifer angående Yttrandefrihet. Och du har yttrandefrihet om typ allt men om du på något sätt skulle ifråga sätta något eller någon på ett eller annat sätt som kan uppfattas som fult/fel what so ever så kan du ge dig fan på att du helt plötsligt av någon kufisk anledning helt plötsligt är rasist(?!).


Varför finns det igentligen yttrandefrihet när jag som person inte får ifrågasätt saker och ting i mitt samhälle eller vardag? Svårt att igentligen skriva något här för man vette fan vad man kan få på halsen då eller hem i lådan. Men kan väl i alla fall säga att jag är trött på att sverige ska framstå som så jävla opartiskt i allt vad som händer och sker. Och inte sätta upp några som helsta regler eller liknande om vad man igentligen ska kunna begära och rätta sig efter.

Någonstans så tänker jag i alla fall typ så här:
"Om jag är bjuden hem till någon och det är soppa och jag inte tycker om soppa så äter jag sopan i alla fall för att den kan ju faktiskt vara god och dessutom så vill jag inte sitta där som en jävla sur åsna med armarna i kors och vägra prova".
Eller
"Jag bjuder hem någon som t.ex är nötallergiker, men jag envisas med att äta nötter framför den. Och respekterar inte alls mänsikan som faktiskt utsätts för en jäkligt stor fara i vissa fall att vistas där det är nötter".

En av de viktiga pelarna är faktiskt RESPEKT........


På tal om något helt annat så ska jag iväg på kryss söndag till måndag. Och med tar jag Yster, Vanilla & Häxan=D
Ska bli jävligt najs att dra iväg och göra något annat för en gångsskull än att bara sitta här och mögla hela dagarna. Fast jag har faktiskt varit ut.....förra veckan var jag på hockey på torsdagen och shoping på lördagen och sen i onsdags så var jag faktiskt ute och flängde runt på cykeln och på kvällen glo på hockey.
Och i morgon ska Yster & jag till Häxan och fluffa runt lite.

Det tar sig sa mordbrännarn och blåste på elden helt enkelt. 

Och nu borde jag ta tag i allt det som jag skulle göra idag men som havirerade på grund av köttfärs som inte var som den skulle........


KrampDamp 


Lost In The Pankaka











Mjo ho du.......det var ju just snyggt. Hur hade du tänkt att lösa detta nu då?
Blir trött och less på all jävla skit som bara snurrar runt runt runt......det är som en STOR bajskorv som inte går att spolas ner. Jaja...försöker få något helt annat att tänka på så jag ser lite framåt och konstaterar att det bara är 12 dagar kvar tills jag,Vanilla & Yster ska ut på lite äventyr. Det ska bli väldigt roligt att göra något och inte bara sitta och uggla dag ut och dag in. Men då kom vi ju till det dära med kläder då. Vad ska man ha på sig?
Och ja, det är ju en bra fråga.....just nu funderar jag allvarligt på "burka" eller vad det heter. Du vet en såndär heltäckande gigantisk kläning med bara ett nät framför ögonen. Det skulle just nu vara det absoluta ultimata lösningen......var hittar man en sådan? Satt i alla fall och gick in på 3 välkända butikskedjor och försökte förstå mig på hur i helvete man hittar det man söker(?!) Ingen av de sidorna hade en SÖK knapp/ruta(?!) Och jag försökte med gott mod klicka mig fram och biter mig i tungan varje gång jag bara känner för att skrika rätt ut och börja harangerna.....MEN jag sa inte något. Alla kläder låg fint och prydligt i kategorier FÖRUTOM om man behövde större storlekar. Då var det bara tre katigorier "Övertill", Nedantill" "Underkläder". Och ena sidan talade om med fin text att om man shopar online så får man till gång till ett STÖRRE URVAL av kläder och storlekar.
NO SHIT SHERLOK!!! I snitt fanns det 3 linnen, 2 tunikor, 2 tunna långärmade, 1 cardigan, 3 byxor, 3 leggins......
UP YOURS säger jag bara. Sen så gick jag till kategorin Underkläder. där fanns det 3 trosor var av 2 hippsters. 3 bhar för JÄTTE BOMBER!!! Konstaterade då att jag är inte bara STOR utan oxå VANSKAPT. Men hallå(?!) jag vill inte ha trosor som inte sitter bekvämt/snyggt och dessutom bara går över halva musen och man får ett begynnande mynt inkast baktill. Och mina tuttar trivs jag jävligt bra med och jag är då vanskapt för att jag är stor MEN har inte STORA BOMBER. Det är ABSOLUT inte fel med stora bröst om man har det. Men tänk er själva om ni skulle ha mina bröst och min midja när det gäller tex bikini....underdel STORT överdel M/L. Visst man kan numera köpa separat över och underdel MEN FÖRSÖK MATCH ÖVER OCH UNDERDELEN NÅGOT MED MIN KROPP.

Fan nu ska jag sluta gnälla på det.
Morgon dagens schema:

1 Ringa pottsorkarna på ÖVH

2 Ringa Förskingringskassan och fråga när jag får bostadsbidraget

3 Diska & Plocka undan


KrampDamp


Jahaja

Åhåjaja...nu var det ett litet tag sen sit. Har tänkt massa gånger att jag ska skriva av mig lite. Men så när jag väl har satt mig så bara kan jag inte formulera orden riktigt av någon anledning. Fy blä...det är sån frustrations ångest runt mig att jag tror jag blir galen snart....eller i alla fall mera galen än vad jag är.

Va fan ska man ta sig till när man vet vad ens mål är men man har ingen energi eller aning om vilka beslut man ska fatta för att ta sig dit? Känner mig helt hopplös när jag försöker att bestämma mig för hur det ska bli. Och sen när man söker information om det olika alternativen så är det inte lätt att få fram det man verkligen vill. Önskar igentligen att jag hade en dator som jag kunde prata med och så kunde den atomatiskt ta fram informationen som jag behöver.

Ett enormt stort TACK för de första kommentarerna som har skrivits här. Det känns lite roligt att man i alla fall vet att någon läser det jag svamlar fram.

Har kommit fram till att jag verkligen kan förstå de människor som tar livet av sig när sjukvården håller på och bolla med en som de faktiskt gör. De går mig verkligen på nerverna och ni som känner mig vet att jag inte är särskilt bitter eller sur av mig och att jag inte ger upp i första taget, men nu ta mig fan så börjar verkligen tålamodet att tryta rejält. Känner att jag verkligen inte kan vara trevlig när sjukvården hör av sig (det jävligt få gångerna det gör de mot vad de ska). Så förra veckan när den sketa psykologen hörde av sig så kännde jag bara att det flimmrade för ögonen och att jag inte fick någon luft. Och sen när jag väl fick orden att komma fram och jag konfronterade henne och ställde mot frågor. SÅ kännde jag bara hur skit arg jag är och less, sur , tvär.
Och så mitt i alltihopa så säger hon "jag förstår att det är frustrerande att gå hemma så länge" MEN VA I HELVETES JÄVLA GLÖDHETA PORTAR!!! Hur kan man igentligen haspla ur sig något sådant när det FAKTISKT i grunden till att det tar sån tid är deras "fel". Och till deras försvar att det tar tid är svaret " Du är inte ensam om att behöva komma hit". Var på mitt snabba svar blir "Ne jag vet, för om det var så skulle DU inte ha det jobb du har". Det har inte tagits så possitivt när jag har svarat det, jag menar inte något illa med det. För det är ju faktiskt SANT att det är så. Fanns inte vi så fanns inte deras jobb.

Har fått höra att sjukvården ser det som possitivt att jag är så medveten trots mitt psykiska. Visst det är säkert jätte bra, men jag kan tala om att det inte är så jävla lätt alls att vara det. Önskar ganska många gånger att jag bara kunde flumma med i tankarna. Men ICKE att jag gör det. Sitter dagarna i enda och hör tankarna snurra runt runt och runt i skallen. VIssa dagar så är det under all kontroll, men det kommer även dagar där det verkligen inte finns någon kontroll.

Bahh nu ska jag göra något annat.....*tittar mig om* tja, väntar på att tvätten ska blli klar så jag kan hoppa in i duschen och börja fundera på hur jag ska förändra mig själv. Det blir nog bild bevis senare=)



KramDAmp

Galen!?!?!?!?

Blit totaly galen på mig själv snart. Va fan är det som händer med mig igentligen?!
Tuggar tuggar tuggar och åter tuggar. Käkarna mal nog fan i mig konstant.
Tuggar nog fasiken på allt i min väg snart. Så här rukar det ju inte vara, känner inte igen mig själv.
Stod just i köket och tittade på limen vi har i en skål i köket....funderade allvarligt på att tugga i mig en sådan. Känner mig inte ett dugg hungrig eller sugen. Äter mat som vanlig bestånde av största delen grönsaker i olika former. Blir mätt och trött. Sen så någon timmer senare så är jag igång igen. Tugg tugg tugg tugg.......tuggumi ett ex antal per dag. Spottar ut de när det är slut någon timme senare. Sen in med nytt. Tugg tugg tugg tugg......har tuggat så jävla mycket idag att jag har ont i käkarna och spänd i nacken och sån fruktansvärd ångest för allt. Men tro inte att det hindrar...tugg tugg tugg tugg. Fan, blir inte förvånad om kudden försvinner i natt.............

Haha...på tal om något helt annat så är jag numera säker på att katten inte är en katt utan snarare en bengalisktiger eller något i det stuket. Hon kommer in....slukar en hel(?!) skål med torrfoder. Lägger sig och tok sover. Går upp dricker vatten så det blir blött över stora delar av golvet runt skålen (?!). Så på morgonen när pojken eller jag går upp så är det svordoms haranger över allt vatten man halkar runt i. På råge av allt detta så envisas hon med att flytta runt vattenskålen till lite olika ställen i köket. Vet inte hur många gånger jag under den gångna veckan har snavat över den och svordoms harangrat över det.

Ne. nu ska jag lägga mig och glo på film på tv:n och konsentrera mig på att INTE tugga.


KrampDamp

Hibbili Hubbeli







Jao...då sitter man här och klurar på nästa steg. Slö tittar på tv:n och inser vad mycke skit serier det igentligen finns. Pojken är ute och roar sig och det tycker jag att han gör rätt i. Varför sitta hemma och uggla när man faktiskt har pengar så man kan hitta på något. Det är faktiskt inte så farligt att sitta ensam här hemma. Man hinner faktiskt med rätt mycket i hjärnan som på något sätt måste passera för att det ska bli lugnt.
Tänk om det kunde finnas samma energi utåt som det finns i hjärnan. Tänk vad mycket det skulle kunna bli gjort då. Haha...jag får väl helt enkelt låtsas att det är i min hjärna jag plockar när det är i lägenheten som det plockas;). Jaja...humorn är det inte någe större fel på i alla fall. Bye the way så har jag lyckats fått en hård knöl på öronsnibben så jag inte kan ligga på örat, men men den trillar väl av om den skulle ruttna eller så *fniss*.
Och inte finns det pengar på fönen heller så jag kan överraska någon med ett oväntat samtal heller.
Men fan Fia sluta klaga nu och gör något anat i stället!!! Jao, för göra det. Ska börja med att röka och se om jag blir anfallen av energin eller motivationen på vägen dit.......


DampKramp

ongöldjnoidrr






Fan, blir så in i helvetes jävla trött på saker och ting i bland att jag är helt övertygad om att jag kommer att få en smärre hjärnblödning eller något liknande när som helst. Men å andra sidan vad hjälper det om jag blir arg när jag ändå inte får tag på de människor jag ara vill skrika åt? Inte det minsta. Har väl igentligen kommit till något form av läge där jag bara känner att jag faktiskt inte orkar mera och orkar helt enkelt inte att lägga någon som helst energi på det hela. Så jag låter bli det. Hittar på något roligt i stället...*tittar mig omkring* tja, kan ju alltid flippa på tv:n. Det är igentligen sjuk hur mycket musik som finns och har skapats genom åren. Tittar just nu på   
Vh1 Greatest Hits och jag måste väl säga att greatest hits vetta fan...skulle nog mera vilja sätta in de i någon katigori mer liknande de sugigaste eller något......asså hallå vad är igentligen great med konstiga figurer som går runt runt runt i en cirkel och sjung (?) around the world around the world.......o.s.v i 4 min. Mycket inteligent text, så meningsfull (?!) visst all musik måste inte ha en mening i sig för att vara trall vänlig, men kom igen....trodde väl i min enfald någonstans att det krävdes lite mer än tre ords meningar för att platsa under greatest hits. Men men what so ever.............ger upp för detta dygn nu.

DampKramp

Gahhhhhh........

    Här är jag....bara jag och ingen annan






Dag 2 av 17 alt. 24 dagar kvar.....

Sitter man här nu och funderar och längtar.
Längtar mest efter typ allt...men ändå ingenting.

Försöker ta tag i det som kallas liv, men det är fan inte lätt när man igentligen inte hittar det man söker efter.
Eller så är det jag som är väldigt väldigt trög. Känner att tålamodet svajar duktigt.....men jag är mindfull.....det är nog lika bra det.

Man kanske ska göra något drastiskt för att för gylla situationen. Men vad skulle det igentligen vara?!
Tja, det skulle väl vara att klippa av sig håret eller något sådant, men det vill jag ju inte......inte när jag kommit så här långt.

Sitter väl igentligen mest och funderar på hur försäkringskassan jobbar...eller deras rätta namn är nog igentligen förseningskassan. Man kan ju i alla fall börja undra, när man inte ens fått veta om de har öppnat papprena.

Orka sitta och fundera mera på det. Får hitta på något annat i stället...........


DampKramp

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0