Hypnotisören

 
Ja då har vi nu ikväll varit på bio och sett denna hypnotisören.Och ja vad ska jag säga...det var fullmakaron från början till slut. Och kan ju säga att jag har liiite mer än svårt när det kommer till barn som far illa. Så det var med kräkreflex i magen som jag då såg denna. Men bortsätt från den detaljen så kan jag varmt rekomendera denna.
Och ett extra stort plus var faktiskt att den var textad...även om den är svensk. Så är det tack vare texten som jag hängde med i denna. Ja jag har en hörselskada så nu behöver ni inte fundera mera över det.

jahaja

I morgon är det söndag. Och för min del kan det gärna få vara helg en vecka till eller så. För det första för att få ha karln hemme lite mera så allt mys och lägenhets göra hinns med. För det andra att det är egentligen bara är denna helg som vi båda är helt obokade och kan sova ut och hinna umgås. För det tredje så ser jag inte fram mot denna vecka ett jävlaste dugg, magkänslan säger mig att det kommer bli en helvetisk vecka och saker och ting kommer nog mest bara kännas fel. Men men det är väl bara att komma ihåg att andas och sedan ta en sak i taget. Funderar i övrigt på om jag ska ta och baka lite i veckan med.
Någon som har något förslag på vad som ska bakas?

Nu ska jag säga ded...

 
bjuder er på en härlig artikel till som jag inte annat än skakar på huvudet åt.
någon måtta får det väl vara ändå. vill någon säga hen så varsågod...
när jag växte upp så sa vi i alla fall hennom eller hannom...så det så

vart är samhället påväg?

 
 
Ja ibörjan av veckan så sas det ju att Tintin skulle tasbort från våra hyllor...kommer vi ha några bibliotek kvar om denna cirkus ska fortgå?

Hey hey skit värld

Blir bara så...ja vad blir jag?
Jag ska starta en egen värld och jag ska banne mig bestämma allt och ja jag ska bli en tyrann.
.
.
Ne det skulle jag nog inte palla med eller rättare sagt jämfört med andra så har jag ett allt för stort hjärta och samvete för att någonsin vara tyrann.
.
I övrigt i dag så har jag umgåts med Yster och fick en lyx lunch av henne <3. Det var verkligen välbehövligt allt tjatter idag älskade du. Och det är ju inte varje dag någon spontant tittar in i ett väntrum och hör glada skratt.
.
Sen så har denna dag inte varit mycket mera än bara "jobbiga-tankar-tänker-på-allt-och-inget-alls" dag.
Ibland så har jag inte den blekaste aningen om hur i h-vete jag ska ta beslut.
.
.
.
PUSS på er vare sig ni vill eller inte

Meeeeh

Ja för er som har missat det så har vi nu äntligen blivit med tvättmaskin => och helt enkelt var ju inte den resan. Och det kostar inte "bara" den summan som står på maskinfan heller. Men å andra sidan, vi kommer nog hinna komma ikapp maskinens värde per tvätt innan jul.
.
Idag är ju då tanken att jag ska få tummen ur arslet och gå igenom grejjer till loppisen nästa vecka. Kan erkänna att jag har en hel del som jag utan problem skulle kunna göra mig av med. Och om inte sambon protesterar för mycket så kommer det bli en hel del saker att få iväg =>
.
Ne sätta lite fart nudå kanske...eller om en stund i alla fall

FUCK

vad är egentligen ett liv värt? fuck fuck fuck allt denna karusell tur har ställt till med får mig att vilja spy och bara sväva iväg och vara någon annanstans någon annan gång. vill kasta mig ner till marken skrika ut min ångest, skrika ut mitt hat, skrika ut min saknad.
DET VAR INTE SÅ HÄR DET SKULLE BLI!!!!
Inget skrik är tillräkligt högt, Inga ord hårda nog, Inget i världen kan någonsin ersätta dig.
 
VARFÖR I HELVETTE VART DET SÅ HÄR???
Fattar du inte att jag behöver dig här och nu. Jag behöver ditt peppande, Jag behöver ditt lugn, Jag behöver ditt inflytande på mitt liv.
KOM TILLBAKA HIT NU PRONTO...
.
.
.
Du är saknad

=>

 
Tro det eller ej...men det är med mobilen min jag tar bilderna

Sol

 
Är en såndår som älskar att ta spontanbilder med min mobil =>

luft

Vem snodde min luft? Det rosslar värre än gnisslande gångjärn. Luften känns som bly. Svettpärlor bildas i pannan. Ångesten slår klorna djupt ner i köttet och fläker uppdet som en utslagen orkide. Luften är klibbig som flugpapper. Paniken slår buntband om min bröstkorg och drar åt tills stjärnor skymmer min syn. Luften är lika frätande som kungsvatten på guld...

Luftar själen

 
Idag bjuder jag på en bild från min skogsrunda. Bara vara ute och inte göra något annat än att låta tankarna flyga fritt. Det är mycket som är på gång i tankarna...att göra...att inte göra. Vette fan hur jag ska vända mig ibland eller oftast...

Idé torka

Jag har verkligen torka på vad jag överhuvudtaget ska skriva om...
Någon som kan komma med ett förslag?

Dagens dag

Dagen idag hade inte kunnat blivit bättre än vad den har varit =>
Tänk vad lyckligt lottad jag är som har en sambo som är mitt allt och jag är hans allt. Att få vakna varje morgon vid hans sida får mina ögon att glittra resten av dagen.
.
Av olika anledningar så är inte alla lyckligt lottade som just jag är och det är jag fullt medveten om. Och med min tidigare erfarenhet av just förhållande så är detta det mest ultimata av de alla och allt och då menar jag verkligen allt känns bara naturligt i vårat förhållande.
.
Jag önskar verkligen att mina närmaste som inte har hittat rätt ännu ska ha tålamodet att vänta och söka tills ni finner rätt. Visst nu kanske ni kan tänka "lätt för dig att säga, du har ju hittat din nu". Men tro mig när jag säger att vägen till denna karl har inte varit lätt och så träffades vi så lustigt mot alla odds osv osv.
.
Idag har vi i alla fall inte gjort något alls här hemma, utan bara tagit dagen som den kommit. Ätit gott, skrattat gott och bara mått gott.

RSS 2.0