...

Jag vill inte höra, jag vill inte se.
.
Varför kan inte denna dag bara vara som en av alla andra dagar i denna grå vardag.
.
Jag vill inte känna, jag vill inte le.
.
Minnen som kommer huller ombuller och skapar ett totalt kaos bland allt kaos som redan existerar.
.
Jag vill inte höra, jag vill inte se.
.
All musik skapar bilder.
.
Jag vill inte känna, jag vill inte le.
.
Tårarna bildar djupa ränder.
.
.
.

.

Snacka om att det är en dag med berg och dalbana delux i känslorna.
Ena stunden så bara rinner tårarna för typ allt. Andra stunden så blir jag bara tvär sur för minsta lilla.
Så det är väl tur i sig att jag är själv hemma ännu.

Kvällens Meny

Tonfiskfile på en bädda av tunnskuren paprika,
dill kräm och ungsrostade mini tomater.
.
.
.
Fläskkarre och hasselbackpotatis på en bädd av
tunnskuren tomat, grönsparris, kryddsmör och sky.
.
.
.
Ungsbakat päron och äpple med glass
toppat med finriven choklad
.
.
.
Dryck till maten blir bubbel alt. vatten.
.
.
.
Hoppas verkligen att Mulle kommer tycka om detta

Juppjupp

Då har jag äntligen planerat klart middagen för i kväll. Och det blir en trerätters=>
Och förförsta gången ever så går jag upp frivilligt tidigt för att typ hänga på låset till mat affärerna för att handla det sista för att sedan kunna gå hem och bara mysa och pyssla i herrgården. Ja jag är nog fasiken inte riktigt klok.
Men men vad gör man inte för den man älskar?
.
Menyn kommer senare så ni får se vad det blir för något.

jahaja

Så sitter man här då och försöker komma på vad fan som ska serveras till middag i morgon då.
Har i alla fall kommit fram till att det blir varm choklad med vispadgrädde under kvällen i alla fall.
Men sedan så har jag inte kommit så mycket längre. Men men...det är lååååång tid kvar( säger den eviga tids optemisten). Undrar om jag ska ge mig på att pröva göra Tjärknöl...det är ju jäkligt gott tycker jag...men det tar typ 10000 år att göra det. Men hur som haver så måste jag ta och bestämma mig typ väldigt snart om jag ska göra det eller inte.
.
För övrigt så har jag tänkt att knäppa kort på julklappar jag fått för jag är så jädrans nöjd med de. Men men den som lever får se.
.
Snart kommer i alla fall syster och leker med mig idag <3 och det ska bli så attans skönt att bara softa och bara mysa med henne resten av dagen

Humm...

Jag har funderat på en sak. Varför är klubbpinnar ihåliga för?
.
Träffade min Bitch idag och hennes karl <3 och så bytte hon och jag klapp med varandra. Fick ett par super duper fina örhängen som er ut som handklovar. Sedan så var jag till Lidl och försökte komma på vad som behövs handlas hem. Har btw nog kommit på vad jag ska laga för gott på nyår. Mulle jobbar hela helgen så jag fixar och donar lite mys tills han kommer hem på kvällen.Och det mesta har jag ju redan hemma så det behövs inte handlas så värtans mycket.
.
Sitter och tittar på en dokumentär. Och jag sitter med tårarna i halsen och vet inte riktigt vad jag ska säga riktigt. Som tur är så bandar jag detta så jag kan ta och kolla på det igen vid ett senare tillfälle.
.
Ne om man kanske skulle ta och gå ut och gå en vända??

24/12-11

Humm...ja idag är det ju den 24 då och alltså julafton. Men det känns absolut inte som det...eller hur ska det kännas? Saken är väl den att det inte känns alls just nu. Känns som vilken lördag som hels med undantag att tv:n har sagt god jul ca 3000 ggr nu på morgonen.
.
Tja själv började jag min dag med att konstatera att det är jävligt tyst ute och att det är plus grader.
Sen så fick jag äntligen tummen ur och städade akvariet och som belöning fick firrarna en röd kub redan nu mitt på dagen. Plus att de ska få en i kväll. För även om jag inte känner mig särskillt julig så ska ju inte djuren och de andra lida för det.
.
Väntar på att Mulle ska komma hem och sedan ska vi göra oss i ordning och åka över till Moa Mu och äta middag.
Tja sen så...tja vet inte alls vad vi gör sedan...men det märker vi nog.
.
Grod Hjul & Grått Nytt Hår
.
önskar
.
RosaDun & Mulle

Till tomten

Hey tomten.

Min högsta önskan denna jul kommer du aldrig någonsin kunna uppfylla hur mycket du än försöker.
Så min näst högsta önskan vill jag att du uppfyller, fast det kommer du inte gå med på.
Men jag önskar i alla fall att julen ställs in i år-
Jag vill inte ha den, jag ville inte heller ha advent eller lucia heller.
Så själva julen kan du väl fixa att ställa in.
.
Nej som jag trodde du går inte med på det.
Men då lovar jag att jag aldrig mera tänker vara snäll eller ens försöka vara det.
Jag förklagar här med krig mot dig och allt ditt spektakel

.

Idag känner jag mig lite duktig i alla fall. Har börjat julstädat köket och ska snart torka ur ugnen så att jag kan börja göra lite mat sedan=>

...

Vet inte riktigt vart jag ska plasera tankarna idag. Tusen kilo kärlek går till min familj idag. Kan inte förklara på någe annat vis än att det är tungt utav bara helvette idag. Vill bara krypa ner under täcket och gömma mig.

...

Jaja då har man beställt tid för öronen nu då. Och det är väl den eviga följetången i mitt liv.
Men men får väl se vad de vill testa denna gång...aja jag är inte döv...än i alla fall

...

Jahaja...då sitter man här med funderingar upp till öronen och vet inte hur jag ska vänta allt. Men men det kommer nog att lösa sig. Fast vad är det då jag egentligen funderar på då?
Ja det var ju en bra fråga i sig det med. Vet faktiskt inte hur jag ska kunna förklara vare sig här eller för någon annan. Det är ju det som är kruxet med det hela.
Hur mycket possitivt måste finnas för att det neggativa ska avta?
Jag är otroligt lycklig och tacksam för mitt hjärta som är med mig dag som natt och tröstar och vaggar mig när mardrömmarna tar över. Jag är verkligen super tacksam för det.
Men det kan inte alltid hindra den gråageggan som finns inuti mig. Jag vet vad det är och jag vill inte ha det. Men det hela kan jag inte bara kasta ifrån mig...hur gärna jag än vill det. Jag försöker verkligen att tygla de stora hästarna och hoppa upp och tamja dem. Men jag kastas ju av för att det inte finns något att hålla i. Och hur ska man då göra?
Jag bara väntar på avkastningen som får mig att bryta ihop och börja gråta hejdlöst över allt som har inträffat. Jag är bara inte där ännu. Men det kommer nog när jag minst anar det.
-
Nu ska jag i alla fall kura ner mig vid hjärtat och vänta på att sömnen ska anfalla...

E man bäst?

E man bäst eller e man bäst <3

pickel å pockel

Gissa om jag är stolt över denna =>

....

Kan själen förkroppsligas? Det är vad jag funderar på, för ont i kroppen check. Sen av någon anledning så har hjärtat börjat slå ett extra slag lite väl många gånger ibland. Alltså jag har det naturligt sen jag föddes typ, iblnd slår det extra fler gånger än andra. Och så snurrar det så in utav helvette i skallen idag så jag blir nog tokig på riktigt snart.
Blä blä blä blä blä bajs...det är vad som känns idag. Visst nu får ni absolut inte tro att jag inte är tacksam över min Mulle, för det är jag absolut. Han finns och stöttar mig till 110% och vi försöker tillsammans göra vardagen så smidig som möjligt. Sen att det inte alltid blir som det är tänkt må väl hända. Men vi tar oss frammåt. Och det är väl det som är huvudsaken.

bakdax

japp japp...tänkte jag skulle ta och baka idag då. fast jag vet inte riktigt vad ännu. men det blir i alla fall hallonmuffins med creamchess topp. ja det var så långt i alla fall. kanske slänger ihop ett bröd med när jag ändå är på g. men vette fasiken om jag pallar det idag. mulle var söt och fixade tvätten idag. och jag har lyckats göra klar en ragg socka och är fett stolt över mig själv för den

Ibland

Ibland slår saknaden till så hårt att jag inte får luft

Undrar

Varför kan jag bara inte göra saker som det skas och göra det i rätt ordning?
T.ex. när jag städar...varför börjar jag alltid på typ alla ställen samtidigt för? Det blir ju bara mera kaos medans man håller på. Men men jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle. Det är väl bara att bita i det sura äpplet och börja nu då...

RSS 2.0