Drömmar...

Ja idag tänker jag klaga på allt som stör mig så in i vassen. Förkyld som fan själv och ont i öronen och näsan är inte kompatibel med mig heller just nu. Idag så känns allt bara såååå tråkigt och ledsamt. Tiden börjar springa ikapp mig och det förflutna spelar mig ett spratt om nätterna. Saker som jag var säker på att jag kommit över och gått vidare kommer till mig om nätterna och försöker skrämma skiten ur mig. Har vaknat två nätter irad av samma händelse. Jag vaknar till och känner att någon stirrar på mig och jag vänder mig om och så står det en person i dörr öppningen, den tar ett steg in i rummet...och då vaknar jag med ett ryck och sitter upp i sängen och stirrar mot den dörren som personen stod i. Och ser att dörren är stängd. Lycka till att försöka somna om efter den. På dagarna känner jag mig konstigt iaktagen vart jag än är.
.
Vad vill nu detta säga? Om jag fick bestämma så skulle jag ge fan i att sova. För det är inte najs att vakna på detta sätt och vara rädd...

pepp

efter ett underbart peppande samtal med farfar så känns allt lite lättare. känner en fridfull tanke i skallen även fast allt är som det är runt omkring.
.
sitter just nu ute och läser en bok samtidigt som filosofen i mig är på huggetv.
väntar på att moder jord ska anlända så fvi får en mysig te stund ikväll och  förhoppningsvis blir det lite spel mmed

dagen i dag

Idag ska jag konsentrera mig på att inte göra något alls.
Vi får väl se hur det blir med den saken...men jag kan ju alltid försöka.
.
Har sovit jätte dåligt i natt igen och Mulle höll på att skrämma skiten ur mig totalt. Jag drömde något och så plötsligt när jag slår upp ögonen så kunde jag inte för mitt liv komma på vem fan det var som låg bredvid mig i sängen. Så jag mitt smarthuvud säger "Vem är du och vad gör du här?" det tog verkligen skit långtid innan jag fattade vem han var. Och nu i efterhand så känns allt så pinsamt.
.
I kväll så tar jag fram stora gummiklubban och sover jag inte efter den så får jag fan i mig ta och söka hjälp. Pallar inte med denna skit sömn längre.

äntligen!!!

yes det funkar äntligen att blogga från mobilen 
yyesf

jo men ja visst

Ojoj här är man inte inne på ett tag och vips så allt har ändrats...och jag tror att jag tycker om det helt klart.
.
Nu skriver jag ett inlägg tillägnat min Bitch. Jag lovar dig att jag från och med nu ska ta upp detta skrivandet igen och komma in i vanliga rutiner igen. Och om nu detta även skulle kunna funka på telefonen min så kommer du garanterat att ha något att läsa oftare.
.
Vissa dagar borde man dra täcket över huvudet och ligga kvar där resten av dagen i stället för att gå upp. Har nu under en period börjat drömma en fasligt massa mardrömmar igen. Och alla drömmar bombar min hjärna så fort sambon min går upp. Fattar inte varför jag har drömmarna igen.
.
Men men nu ska jag utforska detta lite närmare och se om jag nu äntligen kan lära mig att trixa lite här.

RSS 2.0