...

Det kan inte vara nyttigt att tänka så mycket som jag gör ibland. För denna skallebank verkar inte vilja ge sig så länge jag tänker. Men men det hade alltid kunnat vara värre.
.
Vad är det jag tänker då? Ingenting. Ne nu ljög jag massor, jag tänker massor på livet och vad jag vill ha ut av allt. Livet är en gåva som man inte kan ersätta på något vis. Så frågan är ju: Vem är det som bestämmer över ditt liv?
Jag försöker vara noga med att det är jag som bestämmer över mitt liv och inte någon annan. Som min terapeft sa för några år sedan, Vem är det som kör bilen?
.
Min strävan är inte att passa in i samhället, min strävan är att få passa in i samhället. Och bara för att jag vill passa in så betyder det inte att jag ger upp mig själv och blir en robot massupplaga. Utan det handlar om att jag är den jag är och kan bli den jag vill. Jag försöker bara hitta de rätta verktygen för att det ska funka för mig.
.
Ne krypa ner vid Mulle och försöka sova lite och håller en tumme för att skallebanken är borta imorgon.

Hurra hurra

Hurra hurra för mig och alla gratulationer och välgång till mig själv. Idag är inte vilken dag som helst. Utan den första dagen på året som skulle komma och kasta omkull hela mitt liv samtidigt som det skulle ge mig nya chanser.
Ja det är idag exakt 366 dagar senda jag gjorde min mag.op och ja jag är väldigt tacksam och glad för att jag fick den och någonstans så har den ändå hållit mig på banan under det gångna året. Visserligen har jag stått still ett tag nu, men även de har sina naturliga förklaringar. Och det är ju bara att spotta sig i näven och ta nya tag helt enkelt.
.
Så nu egen pepptalk : "Fia för fan, nu är det dax att resa dig upp och spotta i nävarna och göra det bästa av allt som är runt omkring. Du kan detta nu och glöm för fan inte att det är okey att vara ledsen utan att falla ner i den bottenlösa gropen"

Telefonköer

Vad är bäst eller värst med telefonköer?
Den vanliga ringande signalen och en röst som en gång i min säer att jag fortfarande är i kö?
Ingen signal alls utan en röst som var femtonde sekund säger "vi tar hand om ditt samtal så fort vi kan, tack för ditt tåla mod". Eller den världsberömda vänta-i-luren-musik?
.
Ja du det är väl egentligen hugget som stucket...men jag har nog hellre den vanliga signalen och en-gång-i-minuten rösten. Vänta-i-luren-musik tycker jag känns lite väl "porrig" eller är det bara jag som tycker det?
.
Och nu har jag lyckats vara super duper duktig så jag klappar mig själv på axeln och tycker jag är bäst. Har nu flyttat elavtal, hemförsäkran och hyresgästföreningen => Det är så underbart att vara mig <3
.
Dessutom så är två maskiner tvätt fixade och klara, ska bara hängas upp och torka ur den sista fukten.

hummm

Jag funderar på en sak: Varför släner man inte allt dret med det samma när man upptäcker att man har det? NEEHH...tryck in det i garderoben och låt det ligga där så tar jag det sen...MEN SEN ÄR JU INTE NÄR JAG SJÄLV VILL HA DET. *mummel mutter mutter*
.
Just nu känns det som om jag ALDRIG kommer att bli klar med herrgården...utan det kommer bli paniken-utbryter-rafsa-ner-allt-i-låda syndrom. OCH JAG VILL INTE HA DET SÅ. och visst sätter jag en jäkla fart nu så blir det inte heller så och detta problem hade ju inte funnits om man hade kunnat göra som jag vill...ha hela dagen på mig att ordna med det hela. Men nu är det så här att mellan 10-18 om dagarna så är medeltemperaturen här inne 35 grader och det känns inte alls ok att röra sig och städa och lyfta osv osv...
.
Så ja det känns inte bra just nu...men i dag har i alla fall hallen blivit klar och checklistan är fylld.

Bahhh

Tänk vad livet är underbart <3
jag har världens finaste sambo som gör allt för mig och finns alltid där när jag behöver det som mest. och det han inte förstår försöker han att förstå. visst nu har vi inte varit tillsammans så länge ännu (8 månader) men jag vet att det kommer vara vi resten av våra liv. hur jag vet det är för att så som jag känner för denna karl har jag aldrig någonsin känt för någon av de andra som jag varit ihop med. det är väl det som är äkta kärlek? det är inte perfekt mellan oss utan allt är bara naturligt. allt känns så naturligt helt enkelt. och jag vill va vid hans sida 24/7. jag känner mig lugn och trygg med han och jag vill alltid vara vid hans sida.
.
ja även jag har en kärleksfull sida...även om jag inte visar den så ofta...

okey

så här är det...vad ska man göra när man inget har att göra fast det är massa att göra?
.
bra fråga inget svar. vissa dagar har man inget att skriva om...och vad ska man då skriva om? det snurrar massa tankar och funderingar om hur saker och ting ska bli och hur saker och ting påverkar mig eller min omgivning.
om inte internet fanns vart skulle man då hitta svar på sina frågor? om nu när internet finns och man ändå inte hittar svar på sina frågor, vad gör man då? jag vet inte om det är jag som är konstig eller om det verkligen är så att samhället skärmar av varandra från andra. eller om det bara är jag som tycker det är svårt att hitta folksamlingar där jag är något eller någon. när jag var yngre så var det ju skolan som gällde och där träffade man ju på människor oavsett om man ville eller inte. men fortfarande fanns det en drivkraft som fick dagarna att gå och hur jag än vrider och vänder på mig så fick jag i alla fall utnågot av det hela. visst skoltiden var inte så hallon som jag kanske skulle vilja, men det fanns där...den där lilla saken som fick mig att ta mig frammåt. någon slags tävling eller hur man nu ska uttrycka sig. och så fanns det ju nya saker som lärarna visade för en och man fick en chans att fördjupa eller utveckla ett intresse. men nu då? när man inte går i skolan? då är ju jobb som gäller. men om man då är i en fas där man inte klarar av att ha ett "vanligt" jobb? ska jag då behöva straffas för att min hjärna är fuckt up och jag inte kan spela med i samhällets regler? eller är det bara så att jag inte har fått se någon regelbok som talar om för mig hur jag ska ta mig till. och sen så finns ju inte utmaningen här på samma sätt som i skolan. jag menar om man t.ex. går i en bokaffär och ska köpa en bok, då går jag ju till den hylla som har den genern som jag tycker mest om och läser flest böcker ur. i skolan skulle läraren ha stuckit en bok i min näve utan att fråga om det var min gener eller inte och få en tidsbestämd period jag hade på mig att ta mig igenom boken och sedan skriva en recension på det hela. och just där låg ju den lilla tävlingen mellan eleverna vem som skrev den mest "spännande" recensionen. men nu bryr sig ingen om vilken bok jag läser eller inte. och det är inte någon som vill ha in en recension och sedan peppa andra till att läsa den.
.
är dessa funderingar ett tecken på att jag är i kris eller ett tecken på att jag är isolerad från mig själv och omgivningen?

gnäll gnäll

nee idag är det inte min dag och det kommer inte heller att bli min dag. svettig, trött och ont i huvudet. kan vi inte kasta på lite mens värk på det hela så är det en ultimata gnäll kvällen fixad.
.
kan inte fatta att det inte är långt kvar nu tills vi flyttar...det går inte att greppa helt enkelt. och jag kommer inte att sakna denna bastu...idag är det bara 32 grader inne.
.
gnäll gnäll gnäll som sagt...men men vad vore en bal på slottet?

pompompom

jahaja...då sitter man här vaken igen då =/ har försökt att somna om nu i 1 timme, men det har varit hopplöst.
tänk  vad lyckligt lottad jag är som har min mulle. han jobbade tidigt igår och idag, men ändå så är han en gentleman som sitter 4 timmar på akuten <3. det var ingen större fara med akut besöket mer än att mitt utslag igår fick för sig att sprida sig och klia ut av bara den. så det vart en tripp dit.
.
jag har sovit halv bra och är inte alls sugen på att kliva upp ur sängen =<. men det är väl bara att bita i det sura äpplet och pallra sig upp och sätta igång innan super hettan infinner sig i lägenheten. sitter oxå och försöker komponera dagens bakrecept => och idag bjuds det på 1 klassiker och 1 suprise.
.
ne som sagt, man kanske ska ta och sätta fart då så kanske jag somnar en stund mitt på dagen...

utslag och vatten

Jahaja...då har man fått utslag på bröstkorgen...och vart de kommer ifrån...ja bra fråga. Har analyserat de 7 senaste dagarna av allt jag intagit och jag kan inte riktigt komma på vad det kan vara. Men men det kunde ju ha varit värre. Så kroppen är tokslut och jag vill bara sova och jag har ju inte något annat för mig menar jag...NOT.
.
Ärligt talat så är jag så jävla less på denna lägenhet just nu att jag kan börja gråta. Jag tycker om värme, men fan inte just nu. Vi har "bara" 29 grader inomhus och då är ändå gardinerna fördragna. Drar vi bort de för att få in lite ljus så ökar temperaturen till "endast" 34 grader. Så tänk er kombon själva trött i kroppen för den inte är 100 och massa värme på det hela och ett måste att få till alla lådor osv innan flytten. Visst detta är nog ganska patetiskt att känna stress och ledsamhet över detta. Men då är jag fan hellre patetisk än bara bita ihop och låtsas som ingenting.

...

Bahh...som sagt jag är vaken nu. Men kroppen och jag har inte samma åsikter idag =/
.
Sumering av gårdagens syssla:
Gjorde upp en separat lista för de olika delarna av lght. Och just nu så känner jag mig evigt tacksam för att det endast är 28,4 kvm som vi har just nu. Jag tror i alla fall att detta kommer att gå galant om vi följer llistorna och checkar av vart eftersom. Min tanke då idag är att jag ska försöka beta av lite på dem...men just nu så säger kroppen ifrån rejält. Så det är väl bara att ta en värktablett och vänta tills den har börjat gjort verkan.
.

mardrömmar

somnade till 1 timme här hemma och har drömt så sjuka mardrömmar att jag försökte vakna flera gånger, men det gick inte. hur kommer det sig att man drömmer det man drömmer?
när jag väl vaknade så är jag helt genom svettig och tårarna rinner. ska det fortsätta såhär så vill jag inte sova någe mera =/

organiserat kaos

Jaa eller om det är kaos som behöver organiseras?
.
Just nu sitter ja och försöker komma igång. Har varit ut på en rask promenad redan före 9 i morse. Klappar mig själv på axeln och tycker att jag är super bra. Bahh...ska ta och försöka mig på någon form av organisering idag i alla fall. Men det kan väl vänta en stund. Behöver sova en timme till känner jag. Känns väldigt werd att vi ska flytta. Shit det kommer ju att kännas väldigt skumt. Men det ska bli såååå skönt att äntligen få större.
.
Frågan är ju bara vart jag ska börja? Det får bli det vanliga pappers systemet, så är det ju bara att checka av vart efter som. Gissa om vi längtar...

Jahaja

Då är det söndag i dag då och segt som fan är det i skallen. Men men det har väl sinna förklaringar.
.
I morgon börjar Mulle att jobba <3
.
Och jag ska ta tag i detta med packandets planering. Och det kommer ju att gå som en dans.
.
Jag har inget emot värme, jag tycker riktigt bra om värme, men när inne temperaturen ligger på 28 i medel om dagarna...då är det inte lika hippt känner jag. Men snart så råder vi bot på det hela =>
.
12 dagar kvar <3

Äventyr och mera

Ja hur ska jag kunna sumera gårdagen?
Det finns inte så många andra sätt att göra det på än att säga tre apor, halvtorr vitt humor <3
.
Gårdagen måste verkligen ta en repris någon gång.
.
Och kvällen bjuder på mera galna upptåg =>
.
Äkta kärlek är B&B på galna upptåg och mera av den varan blir det i KVÄLL...
.
Fixa och trixa så man blir vacker och ser städad ut...och som vanligt kommer frågan...va fan ska man ha på sig?

sol och glada tankar

Idag så känns allt så mycket bättre och lättare. Och sådanna dagar är alltid välkomna =>
Går kvällen vart bara lugn och harmonisk. Och jag somnade på Mulles arm medans vi såg på film. Klockan han bli massor och sömnen var allt annat än harmonisk.
Men vad gör det när allt bara känns så pörfekt en da som denna?
.
Ne nu är det dax att fixa sig i ordning för tjej middag.
SKÅL

blää bra blää

idag är nog inte min dag alls tror jag.
sur bitter tvär och bara allmänt grinig.
så ikväll nu så ska jag och mulle bara klämma massa film och inte göra något alls.
btw så vart det 4 nya filmer idag...
.
.
tack och hey leverpastej

BLÄÄÄÄ

BLÄÄ...idag är det bara en bläää dag. Så är det någon som har något bra tips om tycka-synd-om-sig-själv planer så kan ni ju få dela med er.
.
Har inte alls sovit bra i natt. Och ont i kroppen som fan har jag och magen krånglar.
.
Men jag får väl ta och göra mig i ordning och ta mig bort till psykiatrin och se vad de har för roligt att säga idag...
BLÄÄÄÄÄ...
.
Bitchen om du läser detta så ska du veta att jag behöver fylla på mina depåer av umgände mellan Bordellmamma & Bitch...

Ner och upp

Jag fattar verkligen inte hur vändningar kan komma så snabbt...
fast egentligen kanske det inte är så ologiskt heller...även om jag inte vill erkänna det.
.
Går dagen gick kanon, men idag är jag öm i kroppen så jag blir lätt tokig.
Känns ungefär som om någon har använt min ryggrad som baseball trä...
.
Igår när jag kom hem så vart det ett litet sammanbrott där allt bara kom över mig. Så det gick åt typ en rulle snytpapper. Det är väl saker som måste ut kan jag tro. Huvudsaken är att det känns bättre nu i alla fall.

jag e vaken

eller i alla fall så försöker jag att inbilla mig det...
.
nattens sömn har varit totalt värdelös, varför drömmer man de drömmar manm gör?
jag har hört att det man drömmer på natten har man någon gång underdagen snuddat tanken vid.
och om det nu skulle stämma så vill jag då inte tänka mera...
.
ska straxt ta och göra mig i ordning för att åka till enköping. har tittat ut genom fönstret och känner mig inte alls särskillt pigg på att gå utanför dörren idag. men men vad gör man inte för saker och ting ibland?
.
behöver börja med att göra matsäcken oxå...och lägga ner frukten oxå.
.
känner på mig att detta kommer bli en lååååång dag...
.
mummel mutter mutter blä...

några dagar sedan

ja du nu har det lyckats gått några dagar utan att jag har skrivit här.
och den enklaste förklaringen finns så klart. Jag har inte varit hemma.
.
onsdagen så var jag ju till akis igen med örat...och detta lär nog bli en följetång som jag sent ska glömma.
visst nu är jag iofs väldigt van att mina öron inte är som andra öron. men något måtta bör det väl finnas?'
men men svaret jag fick i onsdags var: "Du bör ej använda hörapparaten överhuvudtaget".
TACK FÖR DEN PASSNINGEN...
.
i torsdag så kom moder hit och vi drog en repa på marknaden och avslutade det hela på brorsans <3
.
fredag så började jag påta runt i rabatten, men regnet ville inte hålla sig borta. så efter två avbrott i påtandet så gav jag helt enkelt upp. men sedan kom ju troll över så allt kändes underbart ändå.

En dag trotts allt

Ja dagen i dag är en dag som andra...tror jag.
Ska åka in till Akis med öronen igen och håller verkligen tummarna för att de nu är bra.
Haha han som kör sjukresebussen känner igen mig numera och Heyar jätte glatt och små pratar. Men lite konstigt vore det annars med tanke på att jag har åkt den turen 16 gånger sedan mars...så ja där finns nog svaret.
.
Håller en hård tumme för Mulle idag med som ska ut på eget äventyr.
.
.
Ne nu fräscha till sig lite och hoppas på det bästa

besked och matlagning

Japp japp...idag fick jag ju då en kallelse till röntgen och tror eller ej det är faktiskt en tid denna månad redan=>
Så det var ju bara upp med kalendern och inse att det stundar ännu en fullspikad vecka.
Men så länge det inte ligger snö på backen är jag bara lycklig.
.
Idag tog det "bara" 2timmar i affären för att komma på vad jag egentligen ville ha till mat idag. (det är nästan så jag gör vågen själv.)
Så i ugnen nu står kycklingfilé med vitlökskräm och bacon. Och klyftpotatis.
.
Btw så har jag äntligen kommit på det lättaste sättet att få Mulles hår som jag vill. MEN DET TAR TID...
.
Om ni undrar varför det inte finns något utropstecken så är det för att Mulles dator lever sitt egna liv och tangenterna behagar icke att funka alla gånger eller i detta fall inte alls. Fast bäst är nog när den får försig att jag trycker på u och ger mig ett p...
Tecknikens under...

tvättvikning & good feelings

I morse när jag vaknade så känndes det inte riktigt som om värleden ville vara min vän idag.
Men det är väl ens livslott som kvinna antar jag...en pillergrogg och lite mera sömn gjorde i alla fall så jag kunde slappna av en stund och bara ligga och fundera och spekulera. Och följande kom jag fram till:
.
Jag älskar min Mulle mer än vad världs ekonomin kan komma upp till.
Större lägenhet har faktiskt en possitiv inverkan på både mitt mående och mina demoner.
Det går faktiskt att forma ett liv med de förutsättningar jag har med mig.
.
Visst nu kanske det var "självklara" saker för er, men för mig är det inte det. För med mitt huvud så är inte vardagen en självklarhet och inte heller är det självklart för mig att hålla ihop en relation, varken med sambo eller vänner.
.
Men med de "rätta verktygen" så får jag faktiskt det mesta att funka så i alla fall jag står ut med att vara vaken.
Och verktygen är inte alls så självklara och lätta att hitta. Men med stort tålamod från psykiatrin och envishet ala 375 har jag faktiskt lyckats ta mig ända hit som jag är idag.
.
Min tanke är att jag ska kunna dela med mig av verktygen som jag har till allt och alla. För det är något som funkar för mig och det är något som jag verkligen tror på. Men jag har inte riktigt kläckt den "perfekta" ideen om hur jag ska formulera mig och få fram det på ett konkret sätt. Men ha tålamod och ta mig för den jag är, varken mer eller mindre så kommer det att komma en dag. Och jag har en känsla av att det faktiskt skulle kunna hjälpa er med på ett eller annat sätt.
.
Slut klämmen för detta inlägg blir i alla fall:
Hushålls sysslor är faktiskt väldigt rogivande om man har space för att utföra de.
Så nu blir det tvättvikning, diskning och dammsugning. Och umgänge med Troll.

sockerchock

Jag funderar på en sak när det gäller det dära med godis aka socker ect ect...
.
När jag var barn så hette det lördagsgodis...
Nu heter det fredagsmys och lördagsgodis...
.
Visst nu behöver varken mys eller godis vara av just godis karaktär så som choklad och suranappar.
Men i alla fall så förknippas ju mys och godis med onyttigheter. Och måste faktiskt erkänna att det är ju så jag tänker med. För när det gör reklam för fredagsmys så är det ju rätt uppenbart vad de menar att man ska äta vid myset.
Och lördagsgodis säger väl lite sig själv med vad de tycker att det ska bestå av.
.
Så helt enkelt så består veckans 7 dagar av 2 onyttighets dagar. Och så gör tandläkaren och andra företag reklam om att vi måste trappa ner med socker och unyttigheter.
.
Jag bara undrar...hur är det tänkt då?

Anfall

Drar ihop kroppen och intar anfalls ställning.
Känner hur varenda muskel i kroppen blir hårdare än sten.
Det enda som ekar ut i tystnaden är ett morrande.
Och lukten av din rädsla får jorden att skälva.
Med slag och sparkar försöker du få mig ur balans.
När du minst anar det så kommer jag att anfalla och behandla dig som du behandlat mig.
Att slita av dig strupen vore kanske det mest humana.
Men du ska få lida 7*77*77 flera helvetes eldar än vad jag fått göra.
För det är straffen för vad en demon ska ha.
När du minst anar det så kommer jag anfalla och slita ut dina tarmar och låta de ruttna.


mys o tankar

ja då sitter man här då. med karl, katt, kanin, unge o hund i en större lght =>
kan det ses som vuxen poäng även om der bara är karln som är min?
.
i alla fall så myser jag bara vid tanken på att nu är det endast 3 veckor kvar innan vi flyttar =>
.
är det inte kärlek så säg <3

okey

det är faktiskt en helt okey dag i dag trotts vädret och kroppen.
känner mig helt okey utsövd och bara harmonisk.
.
hade i rengöringsmelel i ugnen igår innan jag somnade och nu är det högtid för att göra rent den.
och om det går som det ska och energin finns så ska jag dra fram spisen med och göra rent bakom.

bläää

Okey jag har inte avlidigt ännu. Men skallen är inte rolig nu. Kan det inte bara komma en super smäll från himlen nu så älendet släpper?
.
Meee...ska försöka koncentrera mig på att packa några lådor nu i stället och hoppas på det bästa...

huvudvärk o rastlöshet

Yes vilken underbar dag det är idag...eller kanske inte.
Har en huvudvärk som gör att ajg bara vill krypa ner under täcket och låtsas som om världen runt ikring inte exixterar. Men har en rastlöshet i kroppen som snart gör mig tokig.
Så ja vad gör man då?
.
Har satt etiketter på några lådor nu som är tänkt att jag ska packa ihop idag.
Men just nu så pallar inte kroppen det eller rättare sagt skallen pallar inte.
.
Varför kommer det förhinder när man minst av allt har tid?

RSS 2.0